vineri, 9 decembrie 2016

Despre jucăriile sexuale și eficiența lor în relația de cuplu


Cu toții am auzit la televizor sau în presa scrisă povești despre papusi gonflabile cu care oamenii se destind în intimitatea propriului dormitor. Pentru dumneavoastra am selectat cateva detalii interesante si cel putin ciudate despre aceste jucarii sexuale atat de des intalnite și folosite la nivel mondial.

1. Este cert faptul că barbatii fac sex cu aceste jucării. Ăsta este și motivul pentru care sunt numite "păpuși pentru sex."

Chiar și cele mai de bază, ieftine și hidoase modele existene pe piață, pot fi folosite de către un mascul. De multe ori acestea sunt oferite drept cadou alături de un căluș la petrecerea burlacilor. Unele modele prezintă o gaură proiectată pentru bărbații disperați să facă sex neapărat, oricând au chef. Acest lucru nu este suficient însă este cât se poate de adevărat.

2. Specialiștii sunt de părere că doar unii oameni au nevoie de astfel de jucarii sexuale.

Un grup mic de oameni care au afirmat ca păpușile sexuale proprii au puterea ca oamenii să simtă unele atașamente emoționale profunde față de acestea. Specialiștii sunt de părere că astfel de manifestații se întâlnesc în rândul celor care au anumite probleme personale și nu se tratează. 

3. Aproape toate păpușile sexuale prezintă aceleași caracteristici esențiale.

O companie americană susține că produsul lor, RealDoll, reprezinta doar 10% din vânzări dintr-un singur an. Potrivit expertului în sexologie umană Cynthia Ann Moya:

“În analiza de conținut făcuă de anumite reviste și cărți, nu reiese faptul că oricare dintre [exemplele] mai sus prezentate sunt cauzate de femeile neimplicate afectiv într-o relație . Dar, unele informații din popor spun că oamenii se atașează de aceste păpuși sexuale pentru că le găsesc drep confidente. „

Dacă și dumneavoastră vă aflați în căutarea unei jucării sexuale sau unei păpuși de acest gen apelați la site-ul amsterdamsexshop.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu