joi, 20 octombrie 2016

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de un masaj erotic de calitateDaca esti barbat, iar in clipa de fata citesti acest articol cu siguranta ti-a trecut prin minte cel putin o data ideea de a merge intr-un salon de masaj erotic si a experiementa placerile nebanuite din spatele usilor camerelor private. Pentru ca o sesiune de masaj sa isi atinga scopul principal, cel al relaxarii totale a clientului, inseama ca ambele parti, atat barbatul cat si maseuza sa stabileasca inca de la inceput anumite reguli, dupa cum urmeaza: in primul rand barbatul nu trebuie sa ceara mai mult decat un masaj erotic, iar atingerile sa fie exclusive senzuale si fara tenta sexuala. In cealalta parte, maseuza trebuie sa ii ofere clientului o stare de relaxare combinata cu clipe de placere si destindere.

Erotic massage Timisoara

Maseuzele trebuie de asemenea sa ii ofere clientului o siguranta precum si o stare de spirit buna. Nu multa lume cunoaste insa obligatiile avute de o maseuza experiementata, de aceea am facut cateva cercetari in culisele saloanelor de masaj erotic pentru a afla care sunt limitele acestui tip de masaj. In primul rand maseuza trebuie sa aiba o igiena exemplara, sa aiba un aspect placut si ingrijit, sa adopte un vocabular precum si o atitudine care sa arate respectul deplin fata de clienti, serviciu precum si fata de sine. Trebuie ca pe tot parcursul timpului destinat masajului aceasta sa isi foloseasca toate tehnicile cunoscute si dobandite pentru a-I oferi clientului cele mai interesante senzatii.
De asemenea, ambele persoane implicate in procesul de masaj ,atat clientul cat si maseuza sa respecte durata sesiunii de masaj. Inainte de a beneficia de serviciile cerute, trebuie sa achitati suma integral la receptia salonului, ulterior putand merge in camera privata. Clientii care doresc sa experimenteze senzatii nebanuite si sa se relaxeze au la dispozitie serviciile salonului de erotic massage din Timisoara www.masaj-iulia.ro . Aici, chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor pot fi indeplinite cu tact si professionalism si totodata se poate opta si pentru masaj erotic cu Jacuzzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu