luni, 21 martie 2016

Cateva tipuri speciale de masaj


Masaj erotic Iulia
Desigur ca toata lumea a aflat de tipurile clasice de masaj, printre care se enumera cel de relaxare, masajul anticelulitic, cel de recuperare sau cel facial, cosmetic. Insa pe langa acestea exista si anumite tipuri speciale de masaj, care sunt mai putin cunoscute si care ne pot schimba complet parerea despre ce poate presupune o sedinta de masaj realizata de un profesionist. De aceea noi iti propunem sa faci cunostinta cu trei noi tipuri de masaj care iti pot aduce relaxarea de care ai nevoie.


Masajul cu roci vulcanice


Masajul cu roci vulcanice, cu pietre calde de fapt, este in prezent foarte la moda in majoritatea centrelor de infrumusetate din intreaga lume. Masajul de acest tip presupune o tehnica terapeutica ce se foloseste din vremuri foarte indepartate ce are ca scop relaxarea, reechilibrarea sinelui si detoxifierea. Masajul acesta se realizeaza folosind un set de roci vulcanice, care au diferite dimensiuni si sunt incalzite intr-un dispozitiv special, steril, dupa care sunt acoperite cu uleiuri aromate si pozitionate de corp. Vor fi accesate cele mai importante puncte energetice, dupa care incepe masajul, in timpul caruia caldura eliberata de pietre va ajuta la relaxarea muschilor, favorizand transpiratia si eliminarea toxinelor.


Masajul cu aromaterapie


Utilizarea uleiurilor esentiale aromatizate sunt integrate aproape in orice tip de masaj, insa in cazul aromaterapiei se pune un accent mai mare pe puterea terapeutica a aromelor. Astfel, masajul aromat al intregului corp si al fetei si chiar si al scalpului poate reprezenta la sfarsitul unei zile epuizante o foarte buna modalitate de relaxare. Folosirea uleiurilor pure obtinute din plante contribuie si la infrumusetarea pielii si reprezinta un tratament cosmetic in sine. Se pot folosi uleiuri esentiale obtinute din lavanda, trandafir, scortisoara, portocale.


Masajul erotic


Masajul erotic este cel mai senzual tip de masaj, menit a stimula toate simturile si a transpune persoana careia ii este dedicat intr-un spatiul al relaxarii totale si al placerii pure. Poti experimenta acest tip de masaj inedit la Salon Iulia, un centru de masaj erotic Timisoara, unde personalul bine pregatit si foarte prietenos te va ajuta sa intri in atmosfera si sa te lasi pe mainile profesionistelor in aceasta arta. La masaj erotic Iulia vei putea alege dintre mai multe tipuri de masaj sau le poti incerca pe toate. Mai multe detalii ai la dispozitie pe site-ul masaj-iulia.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu