luni, 23 noiembrie 2015

Riscurile pe care le poate avea masajul erotic


Masaj erotic cu jacuzzi

Masajul erotic poate fi o metoda buna de a va construi si imbunatati intimitatea si increderea in sine. Nu doar ca acesta stimuleaza excitarea sexuala, insa daca este facut cum trebuie, poate avea aceleasi beneficii pentru sanatate ca si o sedinta normala de masaj terapeutic.

Desi o sedinta de masaj erotic Timisoara este recomandata pentru relaxare sau pentru diferite afectiuni si probleme, aceasta poate veni si cu anumite riscuri. Nu va speriati insa, pentru ca sunt sanse foarte mici ca acestea sa se intampla, dar totusi trebuie sa le cunoasteti.

Primul risc este cel al unei boli contagioase. Nu va ganditi la ce e mai rau. Exista foarte multe probleme dermatologice care uneori nu sunt observate de purtator, ce pot fi transmise foarte usor la un simplu contact. Inainte de a merge la un salon de masaj, asigurati-va ca nu aveti nicio problema de sanatatea care poate afecta bunul mers al sedintei.

O alta problema poate aparea daca persoana care primeste masajul sufera de o problema inflamatorie, precum artrita sau altceva care poate cauza umflaturi. Medicii nu va recomanda sa va faceti masaj daca aveti aceasta afectiune pentru ca s-ar putea sa simtiti dureri foarte mari apoi.

Un alt risc apare in cazul in care aveti un istoric in ceea ce priveste cheagurile de sange. Daca va faceti masaj, cheagul se poate deplasa si poate ajunge la inima sau la creier, cauzand un infarct sau un atac cerebral.

Va asteptam cu drag la www.masaj-iulia.ro, pentru cele mai senzuale experienta, insa va recomandam sa va asigurati ca puteti primi un masaj erotic cu jacuzzi in deplina siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu