miercuri, 14 octombrie 2015

Ce servicii ofera saloanele de masaj erotic din Bucuresti

Daca esti in cautarea unei modalitati de relaxare, care sa iti trezeasca simturile in acelasi timp si esti o persoana fara inhibitii, o sedinta de masaj erotic poate fi o solutie foarte buna. Aici poti incerca mai multe variante de abordare, pentru ca fiecare client este deosebit si are propriile placeri. Iata cateva dintre serviciile pe care le poti solicita.
Babylon masaj


Masaj nud


Pe parcursul unei ore, vei putea beneficia de prezenta si tehnicile de masaj ale unei specialiste, care va sti cu siguranta cum sa sa te ajute sa te relaxezi, incepand cu un preludiu delicat si trecand apoi printr-o serie de miscari si atingeri ce iti vor fi aplicate pe intreg corpul. Totodata, pentru intregirea atmosferei, totul se petrece fiind inconjurat de arome orientale, ce te vor ajuta sa te deconectezi total de preocuparile cotidiene.


Masaj cu frisca sau sampanie


Pentru o experienta exotica si gurmanda, poti alege intr-un salon de masaj erotic Bucuresti, precum Babylon, un tratament dulce, care sa includa utilizarea de frisca, ce va face ca totul sa devina si mai incitant. Daca, insa, esti mai atras de bauturile fine, exista si posibilitatea folosirii sampaniei, care are si un efect benefic pentru piele. Pentru a face o rezervare gratuita, poti accesa site-ul www.babylonmasaj.ro, unde vei gasi toate detaliile legate de aceste servicii.


Masaj dublu


Daca totusi iti doresti o sedinta cu adevarat aparte si de neuitat, nu te limita la o singura maseuza. Doua maini suplimentare pot schimba complet intreaga experienta, iar trupul tau va beneficia de atingeri socant de placute si vei ramane cu o amintire frumoasa pentru totdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu