marți, 14 iulie 2015

Tehnici de masaj eroticPentru o intimitate cat mai mare in cadrul unui masaj erotic, incercati sa fiti amandoi goi, desi acest lucru est optional. Incepeti prin incalzirea uleiului in maini, si abia apoi raspanditi-l in zonele in care pielea urmeaza sa fie masata. Incepeti cu miscari fine, pentru a raspandi uleiul initial. Acest lucru este foarte important pentru crearea unei suprafete de masaj, astfel incat aveti grija sa nu sariti peste el, asa cum recomanda si expertii de la Babylon Masaj.


Utilizati lovituri lungi si senzuale, care sa ajute la relxarea muschilor. Evitati presiunile grele pe suprafete osoase sau organe, mai ales pe coloana, coaste, coturi sau genunchi. Intotdeauna termina complet o zona a corpului pana sa treci la urmatoarea. Puteti incepe cu spatele, fesele si spatele picioarele, ca apoi sa lucrati fata si capul. Incrcati sa nu vorbiti, mentinandu-va partenerul linistit face parte din atmosfera relaxanta, senzuala.


In timp ce in cadrul unui masaj obisnuit tot corpul raspunde la atingeri, in timpul unui masaj erotic exista unele locuri care merita mai multa atentie, in special zonele erogene ale corpului sau organele sexuale.


Dupa ce ati terminat masajul romantic (maybe the best erotic massage Bucharest), incheiati seara cu o baie romantica in doi. Ce faceti dupa aceea, tine doar de voi, si atat. Retineti ca unele persoane pot prefera baia inainte de sedinta de masaj, sau atat inainte cat si dupa.


Nu uitati ca pentru o experienta de neuitat este bine sa va schimbati rolurile de maseur si beneficiar, astfel incat sa va puteti bucura amandoi de aceasta experienta erotica unica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu